Lenovodager!

Lenovo Thinkpad L480 14″ Full HD

Core i5-8250U, 8GB RAM, 256GB SSD, 4G LTE, Windows 10 Pro

Før: 8.472,- eks.mva.    Nå: 7.432,- eks.mva.

Nye Lenovo ThinkPad L480

Nye Lenovos ThinkPad L480 gir deg all funksjonaliteten, holdbarheten og påliteligheten til en ThinkPad i en nydelig og kraftig Ultrabook. En PC som tåler å være i fokus på møterommet og tåler å bli med på ferie, uten at du trenger å bekymre deg.

Tøff nok for militæret

Alle de grundige testene ThinkPad L480 går gjennom kan virke overdrevne ved første blikk. Men det er ikke uten grunn at ThinkPad har fått ryktet for holdbarhet som de har. 200 kvalitetstester for alt fra temperaturer, støv og fukt til mugg og solskinn, gir en bekymringsfri hverdag. Og enda en fordel er jo at du kan ta med deg ThinkPad L480 på alle typer reiser.

Skriv komfortabelt

En arbeids-PC som er laget med tanke på dine hender. ThinkPad L480 lar deg arbeide komfortabelt i timesvis, og du får både en berøringsflate og den berømte Trackpoint-musen, som mange har blitt helt avhengig av på kontoret.

Lett å ta med seg

ThinkPad L480 veier kun 1,68 kg og kun 2,2 cm tykk, og får dermed plass i bagasjen uansett hvor du skal. Den er også lett å plukke opp igjen for å få en produktiv reise, og batteriet gjør at du kan få inn en hel arbeidsdag uten å plugge inn laderen. Med en batteritid på 12 timer (MobileMark test) har du tid til å få gjort alt det du skal, med tid til overs. I tillegg så har den Rapid Charge funksjonalitet som betyr at 1 time lading gir 80% oppladet batteri.

Profesjonell design

Kontor-PC-er trenger ikke se kjedelige ut selv om de er funksjonelle. Rent, moderne design og tøff sort farge ser perfekt ut i de fleste sammenhenger.

Rå ytelse

Med ThinkPad L480 trenger du ikke lenger oppleve irriterende ventetid i løpet av dagen, eller tilpasse måten du arbeider på etter hva PC-en klarer. En 256 GB SSD gir deg god plass til lagring, 8 GB minne og 8. generasjon Intel i5-prosessor gir deg en god kombinasjon, som kommer til å takle dagens, og morgendagens, oppgaver. SSD-lagring er også mer støtsikkert enn gamle harddisker, som passer perfekt for en bærbar PC.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon gen. 6 14.0″

Full HD, Core i7-8550U, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 pro

Før: 15.992,- eks.mva.    Nå: 13.990,- eks.mva.

ThinkPad X1 Carbon (6. generasjon)

Ultralett. Ultrakraftig. Ultrapraktisk.

ThinkPad X1 Carbon er ultralett og har et helt nytt utseende. Kombinasjonen av elegant design, responsiv ytelse og god pålitelighet gir det ypperste innen mobil produktivitet. Opptil 15 timers batteritid og RapidCharge-teknologi kan du holde det gående uansett hvor dagen tar deg. Maskinen veier bare litt over en kilo

Få fart på sakene

Den nye i5 8. generasjons Intel® Core™-prosessorene med fire kjerner har opptil 35 % bedre ytelse enn forrige generasjon. Minnet på 8GB er raskere med LPDDR3. Legg til en stor 512GB SSD M.2 PCIe NVMe disk så har du en maskin med meget høy ytelse og lagringskapasitet.

Alltid tilgjengelig

Med 4G LTE vil du alltid være tilgjengelig og trenger aldri være redd for ikke å få gjort jobben.

Imponer både deg selv og andre

Skjermen på 14 tommer i FHD med holdbart antirefleksbelegg gir deg en behagelig arbeidsdag for øynene dine. En sylskarp skjerm med smal ramme, bare 15,95 mm tykk. Og det beste av alt? Det går ikke ut over batteritiden!

Fra 0 til 80 på 60 minutter

X1 Carbon har en batteritid på opptil 15 timer. Hvis du begynner å gå tom for strøm, sørger RapidCharge-teknologien for å øke kapasiteten til 80 % på bare en time. Så i løpet av en 60-minutters lunsj eller et opphold på reisen kan batteriet lades slik at det holder i opptil 12 timer. Hva mer kan en reisende be om? Tilbake ved skrivebordet er det bare å smekke på plass det nye mekaniske dokkingsystemet på siden. Det gjør systemet stødig og kan brukes for flere ThinkPad-produkter.

Lynraskt med Thunderbolt

X1 Carbon har Intel® Thunderbolt™ 3, en teknologi som gir lynrask dataoverføring fra Thunderbolt til USB-C, opptil 40 Gb/s. Når du kobler en kabel mellom USB-C-porten og en Thunderbolt 3-aktivert enhet, får du fire ganger så rask dataoverføring og dobbelt så god videobåndbredde som med andre porter. Strøm tilføres samtidig. Du får altså Thunderbolt 3, USB-C og DisplayPort, alt i ett.

Bygd for å kjøre og kjøre. Og kjøre.

Som med alle ThinkPad-er har vi også testet X1 Carbon i henhold til 12 militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å forsikre oss om at systemet fungerer under ekstreme forhold. Denne bærbare PC-en tåler røff bruk – fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen, fra nullgravitasjon til søl og fall. Forsterket kabinett med fire lag karbonfiber og ramme i magnesiumlegering gir ekstra styrke. Pålitelighet er mellomnavnet vårt.

Beskytt deg mot innsyn med et fingersveip

Det nye ThinkShutter-dekselet beskytter deg mot innsyn og hindrer at webkameraet blir slått på ved en feiltakelse. Med dette innebygde skyvedekselet kan du dekke det forovervendte kameraet når du bruker HD-kameraet. Det er brukervennlig og gir solid beskyttelse.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer fra og med 18.juni til 2. juli. Vi tar forbehold om utsolgtsituasjon.

BESØK VÅRE LOKALE FACEBOOKSIDER: