Kampanje på møteromspakker fra Konftel

Så enkelt som det er genialt. Videokonferanse i en boks.

I 30 år har Konftel vært med å hjelpe mennesker i bedrifter rundt om i verden å holde millioner av møter, til tross for avstand. Deres fokus har vært å tilby den perfekte lyden. Nå legger de video inn i sine løsninger. Det er på tide å gi stemmen et ansikt.

Møt Konftel sin nye Videokonferanse! Konftel har laget pakkeløsninger som gjør videokonferanse i alle typer møterom veldig enkelt samtidig som det gir stor verdi. Det holder med en enkel USB kabel for å koble kamera, høyttaler og rommets HDMI skjerm til din PC eller Mac. Pakkeløsningene er delt inn i 3 kategorier: Small, Medium og Large som da dekker møterom med opptil 6,12 og 20 deltakere i rommet. Alle pakkene inneholder Konferansetelefon, kamera og en hub.

Konftel Small

Før: 5.273,- eks.mva.    Nå: 3.990,- eks.mva.

– 4K Ultra HD
– 105° vidvinkel
– One Cable Connection Hub
– Dekker opptil 12 deltakere
– USB 3.0
– OmniSound med HD lyd

Konftel C20Ego er den perfekte pakken for video i små videomøterom. Et 4K konferansekamera, Konftel Cam20 pakketert sammen med en Konftel Ego høyttalertelefon med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub forbinder alt til et fleksibelt sett, slik at det bare er en enkelt USB-kabel for å koble kameraet, lydenheten og romskjermen til din PC/Mac.

Konftel Medium

Veil: 13.495,- eks.mva.    Nå: 9.990,- eks.mva.

– Meget bra bildekvalitet
– HD 1080p 60fps
– PTZ kamera
– One Cable Connection Hub
– Dekker opp til 20 personer*
– USB 3.0
– OmniSound med HD lyd

Konftel C5055Wx er en perfekt pakke for video i mellomstore og store møterom. Her er det fantastiske PTZ konferansekameraet Konftel Cam50 kombinert med en Konftel 55Wx utvidbar høyttalertelefon med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub forbinder alt til et fleksibelt sett, slik at det bare er en enkelt USB-kabel for å koble kameraet, lydenheten og skjermen til din pc/Mac.

* Krever eksterne mikrofoner tilkoblet hvis man er flere enn 12 dltakere.

Konftel Large

Veil: 17.995,- eks.mva.    Nå: 14.990,- eks.mva.

– Meget bra bildekvalitet
– HD 1080p 60fps
– PTZ kamera
– Hybrid konferansetelefon
– One Cable Connection Hub
– Dekker opp til 20+ personer*
– USB 3.0
– OmniSound med HD lyd

Konftel C50300Mx er en perfekt pakke for video og konferansetelefon i store møterom. Her er det fantastiske PTZ konferansekameraet Konftel Cam50 kombinert med en Konftel 300Mx utvidbar konferansetelefon med GSM, UC og OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub forbinder alt til et fleksibelt sett, slik at det bare er en enkelt USB-kabel for å koble kameraet, lydenheten og skjermen til din pc/Mac.

* + Krever eksterne mikrofoner tilkoblet.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer fra og med 30. juli til 03. september .

BESØK VÅRE LOKALE FACEBOOKSIDER: