Lenovo ThinkPad og tilbehør til kampanjepris 02. juli – 16. juli

Lenovo har i mange år produsert laptops som passer meget godt til bedriftsmarkedet. Nå har vi superpris på en meget god Yoga-modell og anbefalt tilbehør – løp og kjøp! 😃

Lenovo ThinkPad L380 Yoga T

i5-8250U 13.3inch FHD IPS AG 8GB 256GB W10P 3Cell 45wh 1YW (ND)

Før: 9.190,- eks.mva.    Nå: 6.872,- eks.mva.

Du gjør ditt ytterste for å fullføre jobben, uansett hvor den bringer deg. ThinkPad L380 Yoga med skjerm på 13.3″, gir deg allsidighet, kraft og mobilitet til å holde tritt – og gjør jobben litt enklere. Den er svært enkel å ta med seg, har de nyeste prosessorene og grafikkortene, og kan brukes i fire forskjellige modi – bærbar pc, nettbrett, telt eller stativ. Den perfekte forretningspartneren!

Den er enkel å ta med seg og er ideell for de som reiser mye. IPS FHD-skjermen med antirefleks er skånsom for reisetrette øyne. Med opptil 12 timer batteritid får du rikelig med uavbrutt arbeidstid uten at du behøver å tenke på stikkontakter – og hvis du må koble til strøm, sørger RapidCharge-funksjonen for 80 % batterikapasitet i løpet av en time. Sikkerheten er på topp – du kan bruke infrarødt kamera og fingeravtrykksleser til å øke sikkerheten. IT-avdelingen kan bruke Intel vPro-teknologien til ekstern og sikker administrasjon av L380 Yoga. Den er enkel å distribuere, og du får god maskinvarekompatibilitet med flere USB-C- og USB 3.0-porter. Siden den har mange modi, er den mer behagelig å arbeide med der du måtte befinne deg. L380 Yoga gjør jobben litt enklere for deg!

Bestill lengre ned ↓

Lenovo ThinkPad 15,6i Backpack

Praktis ryggsekk for din ThinkPad fra 13,3″-15,6″

Kr 316,- eks. mva.

En praktisk og pen ryggsekk som beskytter PC’en og dataene dine, og hjelper deg med å opprettholde produktivitet på farten. Med glidelås, pc-rom er polstret for ekstra beskyttelse, den har praktiske tilleggsrom for strømadapter, dokumenter, penner, og nettbrett. Har også en kjekk vannflaskeholder, og leveres med håndtak og skulderbærerem. Passer ypperlig til f.eks. Lenovo ThinkPad L380 Yoga T.

Lenovo Laser Wireless Mouse

Trådløs mus, 2,4GHz, USB trådløs-mottaker

Kr 236,- eks. mva.

Trådløs mus, perfekt tilbehør til Lenovo laptops. Leveres med usb trådløsmottaker, har 1600 dpi, 4-veis rullehjul, batteri-indikator og laser bevegelsessensor. Bruker 2 stk batteri type AA.

Lenovo ThinkPad Hybrid USB A/C Dock

Hybrid USB A / C docking, ypperlig til ThinkPad

Kr 1832,- eks. mva.

2xDisplayPort 2xHDMI 2x3840x2160-60Hz 1Gbit LAN 1xUSB-C Front 5xUSB-A 2xUSB2.0 3xUSB3.0 (EU)  Denne er et must til kontoret, koble opp din ThinkPad til skjerm, tastatur og mus for en komplett kontorpc, for effektivitet og enkelhet.

Bestillingsskjema:

Legg inn antall
Legg inn antall
Legg inn antall
Legg inn antall

Har du spørsmål kan du kontakte vårt sentralbord på 400 00 300 (man-fre 0800-1600), eller på epost post@officelink.no

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer fra og med 18.juni til 2. juli. Vi tar forbehold om utsolgtsituasjon.

BESØK VÅRE LOKALE FACEBOOKSIDER: