Fujitsu fokusmodeller i mai og juni

Fujitsu er kjent for å levere gode, stabile pc’er til fornuftige priser – kort sagt mye kraft pr krone. Vi har sammen med Fujitsu valgt ut noen standardmodeller som passer behovene for veldig mange av våre kunder når det gjelder pc til kontorbruk. Her er både desktop-modeller og bærbare, ypperlig for bedriftsmarkedet.

BÆRBARE MASKINER:

FUJITSU Lifebook U748 14.0in FHD AG

i5-8250U 8GB DDR4 SSD M.2 PCIe NVMe 256GB SED/OPAL W10P

Pris kr 10.690,- eks. mva.

Den nye og oppdaterte LIFEBOOK U748 er en tynn og lett ultramobil bærbar datamaskin for brukere som søker optimal bevegelighet for reiser og ergonomi på kontoret.

Med 8. Generasjons Intel® Core ™ -prosessor for å sikre en effektiv jobbhverdag, 14,0” skjerm og en vekt fra bare 1,43 kg og 10 timer batteritid gjør den utmerket for reiser og arbeid på farten. Antirefleks FHD-skjerm gir god ergonomi for øynene. Den innebygde fingeravtrykkssensoren støtter sikkerhetsfunksjoner for å sikre dine data. Med en docking passer denne ypperlig på kontoret – også på delte arbeidsplasser.

FUJITSU Lifebook U758 15.6″ FHD AG

i5-8250U 8GB DDR4 SSD M.2 PCIe NVMe 256GB SED/OPAL SSD Holder M.2 W10P

Pris: Kr 10.490,- eks. mva

LIFEBOOK U758 er en tynn og lett ultramobil bærbar datamaskin som passer like godt på kontoret som på reise.

Den gode 15,6″ skjermen gjør denne til en veldig anvendelig maskjin samtidig som lav vekt på bare 1,7 kg. og inntil 10 timers batteritid gjør dette til et veldig attraktivt valg for deg som trenger en pc som både er ultramobil og praktisk. Antirefleks fra FHD-skjermen gjør den behagelig for øynene, og innebygget fingeravtrykkssensor med støtte for sikkerhetsfunksjoner ivaretar dine viktige data. Smart design gjør plass til LAN-port og VGA samtidig som den har både HDMI, DisplayPort og USB-C.

STAJONÆRE MASKINER:

FUJITSU ESPRIMO P558 E85+

i5-8400 8GB DDR4 2666 256GB SSD PCIe W10P 1YW OS

Pris: Kr. 6.490,- eks. mva.

FUJITSU ESPRIMO P558 Desktop PC gir høykvalitets databehandling for dine daglige kontoroppgaver. Valgfrie sikkerhetsfunksjoner, for eksempel SmartCard-leser, EraseDisk-funksjonen og kabeldekselet, sikrer dine verdifulle forretningsdata samt maskinvarekomponenter.

Et fornuftig «Value for money» valg og stabilitet som trengs for hverdagen på kontoret. Valgfrie sikkerhetsfunksjoner, for eksempel SmartCard-leser, EraseDisk-funksjonen og kabeldekselet, sikrer dine verdifulle forretningsdata samt maskinvarekomponenter. Spec:  Mikrotårn – 1 x Core i5 8400 / 2.8 GHz – RAM 8 GB – SSD 256 GB – SED, NVMe – DVD SuperMulti – UHD Graphics 630 – GigE – Win 10 Pro 64-bit – tastatur: Nordisk

FUJITSU ESPRIMO D538 E85+

i5-8400 8GB DDR4-2666 256GB SSD PCIe W10P 1YW OS

Pris: Kr. 6.490,- eks. mva.

FUJITSU ESPRIMO D538 Desktop PC gir super ytelse i et mindre chassisdesign. En god allround kontorpc som gir deg mye maskin for pengene.

Utstyrt med 8. Intel® Core ™ -prosessor og forbedrede tilkoblingsmuligheter foran gir den nødvendige ytelsen for å møte dine daglige kontorbehov. Valgfrie sikkerhetsfunksjoner, som den integrerte kabinettlåsen, EraseDisk og SmartCard-leseren, hjelper deg med å sikre dine verdifulle forretningsdata og maskinvarekomponenter. Med ENERGY STAR®-sertifisering og opptil 94% effektiv strømforsyning, hjelper ESPRIMO D538 med å redusere CO2-utslipp og strømforbruk.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Vi tar forbehold om utsolgtsituasjon.

ANBEFALT TILBEHØR:

FUJITSU Keyboard KBPC PX ECO Nordic Bio-degradable Marble Grey/Black palmrest

Et godt valg både for miljøet og komfort/ergonomi. 2m USB-kabel, nordisk tegnsett

Kr. 319,- eks.mva.

FUJITSU Portreplicator+90W AC-adapter+EU cable

4 x USB 3.1 Gen 1 – 9-pins USB-type A, 2 x USB 3.1 Gen 1 – 24-pins USB-C
2 x skjerm/video – DisplayPort, 1 x skjerm/video – VGA
1 x skjerm/video – DVI-Digital, 1 x nettverk – Ethernet 1000 – RJ-45
1 x lyd – innlinje/mikrofon, 1 x lyd – linje ut/hodetelefoner

Kr. 1.175,- eks.mva.

FUJITSU display E24-9 Touch EU E Line 23,8″wide display, Ultra narrow rand

Ypperlig touchdisplay-skjerm for bedrifter, for selvbetjeningsløsninger, bestillingsløsninger, registrering og lignende oppgaver

Kr. 2.750,- eks.mva.

FUJITSU Wireless keyboard & mouse set LX390 NORD black

Tastatur og mus-sett, 2,4GHz Nordisk. 1000DPI oppløsning mus, høydejusterbare føtter på tastatur, trådløst.

Kr. 290,- eks.mva.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Vi tar forbehold om utsolgtsituasjon.