Kampanje på skjermer fra Samsung

Vi kjører ekstra gunstige priser på utvalgte Samsung-modeller nå! Tilbudet varer til 31. mars.

Samsung 34″ LED Curved FreeSync LC34H890

3440×1440 VA, 100hz, 4ms, 1800R, HDMI/DP/USB-C

Før: 6.792,-    Nå: 6.399,- eks. mva.

Den 34″ store og ekstra brede, buede bildeskjermen egner seg perfekt for multitaskere som trenger mer skjermplass i arbeidshverdagen, men som ikke ønsker bryet med to separate skjermer. Det ekstra brede displayet gjør det mulig å drive virkelig sømløs multitasking på en skjerm.

Skjermen har USB C-port som gjør at du kan drive enheter, sende data og til og med vise signaler mellom enheter ved hjelp av bare én tilkobling. Med en slik løsning får du et ryddig arbeidsmiljø. Med skjermoppløsning på hele 3440 x 1440 (omtrent 2,5 ganger høyere pikseltetthet enn full HD) får du knivskarpe bilder og flere detaljer. Du får en pnoptisk visning av nettsider og dokumenter uten å måtte scrolle og zoome så mye. Skjermen kan svinges, vippes og justeres i høyden for å ivareta ergonomien. Den har også støtte for VESA om du enkelt ønsker å motnere den på vegg eller separat arm.

Bestill her!

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer til 31. mars. Vi tar forbehold om at produktene kan bli utsolgt i kampanjeperioden.

Samsung 27″ Curved LED C27H800

1920×1080 VA, Pivot, HDMI/DP/USB-C

Før: 3.495,-    Nå: 2.995,- eks. mva.

En stor, fin kontorskjerm som passer ypperlig alene eller 2 stk i to-skjermløsning. Skjermen har funksjon for kjedekobling sånn at man kan utvide og replikere i flerskjermsoppsett med kun én enkelt DP-kabeltilkobling. Skjermen kan dreies og vippes og høyden kan justeres – for å ivareta din ergonomi. Den har også støtte for VESA-feste, sånn at den enkelt kan monteres i vegg eller skjerm-arm. Skjermen kommer med USB type C-port sånn at du kan overføre strøm, data og displayport-signaler mellom enheter med kun en kabeltilkobling. Samsungs avanserte VA-panelteknologi minimerer lyslekkasje på hele skjermen og leverer et kontrastforhold på 3000:1 for dypere svartnyanser og mer strålende hvitnyanser i de aller mørkeste og lyseste scenene. Eye-saver-modus minimerer utslippet av blått lys og Flicker Free-teknologi reduserer forstyrrende skjermflimmer – dette gjør at du kan se på skjermen lengre med mindre anstrengelse for øynene.

Bestill her!

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer til 31. mars. Vi tar forbehold om at produktene kan bli utsolgt i kampanjeperioden.

Samsung 24″ LED LS24H650

1920×1200, Pivot, HDMI/DP/VGA

Før: 2.495,-    Nå: 1.995,- eks. mva.

En ypperlig 24″ skjerm skapt for arbeidsplassen. Lav kost og høy nytt – fungerer supert i toskjerm-løsninger. Høy pikseltetthet (ca 1,7 ganger høyere enn Full HD) gir deg krystallklare bilder uten fargeendring – uansett vinkel man ser skjermen fra. Eye Saver Mode for å redusere blått lys og Flicker Free teknologi for å redusere forstyrrende flimring – kort sagt en skjerm som er behagelig å se på uten å anstrenge øynene unødig. VESA-feste som gjør det enkelt å montere på vegg eller på arm – anbefalt til feks toskjerm-løsning (se anbefalt tilbehør). Skjermen kan justeres i høyde, rotasjon, svivel og tilt for å ivareta ergonomien. Totalt sett gir skjermen kvaliteter og funksjoner man oftest må vesentlig opp i pris for å finne.

Bestill her!

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer til 31. mars. Vi tar forbehold om at produktene kan bli utsolgt i kampanjeperioden.

Samsung 43″ LED C43J890

3840×1200 VA, 120hz, 2ms, 1000:1, 1800R, DP/HDMI/USB-C

Før: 7.196,-    Nå: 6.696,- eks. mva.

Super ultra Wide-screen 43″ skjerm fra samsung – ypperlig til alt fra gaming til kontoret. Skjermens høye kontrast-ratio på hele 3000:1 gir mørkere svart-farge, lysere hvitt og rikere farger for klarere og mer levende bilde. Hurtige 120 HZ refresh-rate minimerer lag og gir penere overganger. Eye Saver Mode og Flicker Free-teknologi gjør skjermen mindre anstrengende for øynene, og den leveres med 2 x usb-c porter som gjør at du enkelt kan koble til andre enheter med en kabel.

Bestill her!

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer til 31. mars. Vi tar forbehold om at produktene kan bli utsolgt i kampanjeperioden.

Anbefalt tilbehør:

iiglo Spray og Klut 250ml

Rengjøringspray og mikrofiberklut for LCD, Plasma, Smartphone, Tablet og foto

Kr. 149,- eks.mva.

KENSON TWIN Monitor gassarm 10046WH

White, 3-leddet gassarm, opptil 32″ skjerm x 2

Kr. 1.952,- eks.mva.

iiglo skjermfeste MMS202

For 2 x 13-27″ (maks 8kg per), fot-/klemmefeste, VESA 75/100, svivel/tilt

Kr. 559,- eks.mva.

iiglo HDMI-kabel HDMI – HDMI

HDMI male – HDMI male, v2.0, HDR

1 meter: kr 89,- eks. mva

2 meter: Kr. 179,- eks.mva.

5 meter: Kr. 279,- eks.mva.

Bestill her!

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer.