Samsung 82″ 4K LED Public Display QE82N

3820×2160, 300 nit

Før: 25.499,-    Nå: 18.999,-

Når Samsung kjører kampanje på en i utgangspunktet value-for-money modell, blir det virkelig mye skjerm for pengene!

Denne 82″ UHD-skjermen gir deg fantastisk bilde og virkelig storskjerm – perfekt til møterommet. Skjermen er utstyrt med innebygget intern player i ferskeste utgave (SSSP6, Tizen) som gjør at den fint kan kobles mot CMS-verktøy for å vise innhold. Samsung KNOX ivaretar sikkerheten, og skjermen kan fint brukes som reklameskjerm ut mot kunder – den har ikke tv-tuner og er dermed ikke lisenspliktig, og er lisensert for kommersiell bruk.

Tilbudet varer ut uka, til og med søndag – husk tilbehør som enten hjulstativ eller veggstativ.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Tilbudet varer tilogmed 24/2-19. Vi tar forbehold om at produktene kan bli utsolgt i kampanjeperioden.

ANBEFALT TILBEHØR:

iiglo skjermfeste MM200

For 2 x 13-27″ (maks 10kg per), klemmefeste, VESA 75/100, svivel/tilt

Kr. 399,- eks.mva.

Et robust og rimelig stativ for to skjermer opp til 27″. Gir deg fleksibilitet og orden på skrivebordet. Laget i svartlakkert stål og støtter universell VESA standard opp til 100×100. Kan monteres både på skjermer med kurvet og med flat bakside. Skjul kablene i monteringsrøret og klips på skjermarmene holder kablene på plass. Lett og raskt å montere, alt du trenger og manual finner du i pakken.

iiglo stativ med hjul TV TVT302

For 60-100”, VESA opptil 800×400, maks 100kg, tilt og høydejustering

Før: 3.395,-    Nå: 2.790,- eks.mva.

En meget solid tralle for store flatskjermer. Enkelt å montere, raskt å flytte. iiglo TV-trallestativ er den perfekte løsningen for ditt kontorlandskap, møterom eller andre arenaer som for eksempel skoler, messer, venterom, og andre steder uten muligheter å montere flatskjermen til en vegg, eller om man ønsker fleksibiliteten med å ha den på hjul – man kan benytte skjermen på flere møterom ved behov. Til tross for den ferdige størrelsen er TV-trallen overraskende enkel å montere. Flatskjermens høyde kan reguleres. Du kommer lett til kablene bak TVen, og gjemmer de i hule monteringsrørene. Da slipper du unødvendig kabelrot ved forflytning av trallen.

iiglo veggfeste TV ultraslim TVW1200

For 60-102″, VESA opptil 800×800, maks 150kg, 24mm fra vegg, portrett/landskap

Kr. 539,- eks.mva.

iiglo TVW1200 er et tynt veggfeste designet for 60’’ til 102’’ flatskjermer og public displays. Det er laget i svartlakkert stål og tåler en maksvekt på hele 150kg. Støtter universell VESA standard opp til 800×800. Veggfestet bygger kun 24mm fra veggen og er perfekt for å få TVen nære veggen.

iiglo HDMI-kabel HDMI – HDMI

HDMI male – HDMI male, v2.0, HDR

1 meter: kr 89,- eks. mva

2 meter: Kr. 179,- eks.mva.

5 meter: Kr. 279,- eks.mva.

Ikke glem kabler til skjermene! Her er en rimelig og god HDMI-kabel fra iiglo. V2.0  støtter høyere opplæsning, flerdimensjonalt lydbilde, støtte til vidvinkel 21:9 video aspect ratio, dynamisk synkronisering av video og lyd. Kabelen kommer med 10 års garanti. Velg lengde ut fra behov.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer.