Møteromsbooking Display

Philips 10″ Panel + Visneto Booking 5y

Før: 6.790,-   Nå: 5.490,- eks. mva.

Visneto er et møteromsdisplay- og reservasjonssystem som brukes i et 10″ Philips AndroidDisplay. Brukere kan raskt booke direkte på skjerm eller via datamaskinen og mobiltelefonen . Med Visneto har bedrifter og organisasjoner full kontroll over møterommene.

Det er nå slutt på når kolleger banker på og åpner døren under møtet. Enkelt og pedagogisk gir Visneto et raskt bilde av rommet er ledig eller opptatt. Via kalenderen på PC eller mobil, eller direkte på skjermen utenfor møterommet, kan rommet bookes, avbookes, sjekke ledige tidspunkter og booke møter frem i tid. Visneto har blitt utviklet gjennom flere år og med ledende ekspertise for å sikre problemfri implementering og drift.

Bookingen foregår ved å invitere ønsket møterom til møtet, og dette vil bli avslått om møterommet er opptatt. Man vil også kunne se tidspunkter/åpne slotter via kalenderfunksjonen i Google/Outlook etc.

Glassfeste for Møteromsdisplay

For feste på glassflater

390,- eks. mva.

Feste for montering av Philips 10BDL3051T på glass flater
Feste er i sølv farge, og har en gjennomsiktig dobbeltsidig teip mot glassflate

Visneto XL Oversiktsdisplay

inkl. 55″ LED Philips Digital Signage med Android

fra 499,-/mnd eks. mva.*

Oversiktsdisplay over alle møte-/konferanserom. Les mer om Visneto her!

*) Ved leieavtale på 5 år.