Vi gratulerer Høytrykksteknikk AS med Telenor Mobilt Bedriftsnett!

Høytrykksteknikk AS er en av våre eldste kunder i Bodø.

Vi setter ekstra stor pris på kunder som dem, de bruker oss på flere av våre kompetanseområder – server, sikkerhet, backup, telefoniløsning og hardware.

19 Desember hadde de en liten dobbeltfeiring – både bursdag for deres økonomileder Remi Valen, og overgang til Telenor Mobilt Bedriftsnett. Dette ble markert med en sjokolademuffins med piratlys på når vi var der for oppfølging og hjelp under porteringen.

Vår bedriftsrådgiver Christian Magaji var hos Høytrykksteknikk på porteringsdagen for å se til at alt under selve porteringen gikk greit, samtidig som vi hadde backofficepersonell i bakhånd på vårt kontor for å kunne bidra sånn at overgangen gikk som den skulle. Christian gjennomførte opplæring og gjennomgang på funksjoner i app, MBN og Min Bedrift når porteringen var gjennomført. «Vi valgte Telenor Mobilt Bedriftsnett da tilbudet vi fikk fra Christian var den mest gunstige løsningen som dekket våre behov – både i form av løsning, valgmuligheter og dekning i Nordland» sier Remi Valen.

Høytrykksteknikk har kontor og verksted i Bodø, men utfører oppdrag i hele Nordland. De har døgnåpen vakttelefon, og kan dermed nås på 45009900 når du virkelig står i knipa. «Vanlige akuttoppdrag kan være tette sluker, tett toalett, når vannet kommer opp av sluken istedet for ned vil du gjerne ha hjelp fort – uansett om det er kveld eller helg» sier Remi. Rørfornying, spyling av rør, fjerning av røtter i rør er typiske oppdrag, de tilbyr også fjerning av fyringstanker – noe som er veldig aktuelt i forhold til innføringen av forbud mot bruk av fyringsolje og parafin til oppvarming av byggninger fra 2020. «Vi har alle godkjenninger og sertifiseringen som kreves for å utføre fjerning av tanker i tråd med miljødepartementet forskrifter. Ellers går vi også inn i sesong for frosne rør, spesielt i områder med lite snø som isolerer og veksling mellom mildvær og kuldegrader» sier Remi. Vil du lese mer om hva Høytrykksteknikk tilbyr – besøk deres hjemmeside www.hoytrykksteknikk.no for mer info.

Ønsker din bedrift tilbud på Telenor Mobilt Bedriftsnett?

Ta kontakt med oss på post@officelink.no eller ring på 40000300