Dette er vårt siste ukestilbud i 2018 – så tilbudet er gyldig ut året!

Vi ønsker i årets juletilbud fokusere på ergonomi.
Ergonomi på arbeidsplassen er penger spart! Visste du at en dags sykefravær kostet i gjennomsnitt 2980 kroner i 2015? (ref: Sintef-undersøkelse)

Kan man unngå belastningslidelser ved å unngå gjentatte bevegelser eller dårlig arbeidsstilling er man allerede i gang med å forebygge vondt i hender, armer, skuldre og rygg. To enkle og rimelige investeringer man kan gjøre her er en ergonomisk datamus og et godt hodesett. Vi har derfor satt sammen en pakke til svært gunstig pris for hodesett fra Sennheiser og Rollermouse fra Contour.

Vi har 3 forskjellige hodesett å velge mellom – alt etter hva som passer din bruk best – og så får du med en Rollermouse Pro3 eller Pro3 Plus etter valg.

Pakke 1: Sennheiser Presence UC + Contour Rollermouse

Bluetooth headset med dongel for pc og Contour Rollermouse Pro3 / Pro3 Plus

Veil: 4.485,-    Vår førpris: 3.985,-   Pakkepris nå: 2.990,-

Et supert hodesett for deg som arbeider både på farta og på kontoret. Overlegen lyd-ytelse – hvor som helst og når som helst. Med det beste innen mikrofon og støyfiltreringsteknologi, sikrer Precence en klar kommunikasjonsopplevelse også for lytteren. Tre digitale mikrofoner fungerer sømløst sammen med Sennheisers nye og avanserte egen-stemme-detektor og Windsafe for å øyeblikkelig gi klar tale samtidig som den reduserer bakrunsstøy som feks tastatur, vind og andre forstyrrelser rundt deg. Rollermouse Pro3 og Pro3 Plus gir deg et ergonomisk musealternativ som er utviklet for deg, ikke for pc-en din. Den ergonomiske stillingen fjerner gjentatte bevegelser som kan gi deg smerter i nakke, skuldre og albuer.

Sammen gir Sennheiser og Rollermouse deg muligheten for bedre ergonomi i arbeidsstillingen og forbedret effektivitet.

OBS – Hodebøyle og ladestasjon selges separat

Pakke 2: Sennheiser MB Pro2 UC + Contour Rollermouse

Bluetooth Premiumsett med dongel for pc og Contour Rollermouse Pro3 / Pro3 Plus

Veil: 5.495,-    Vår førpris: 4.980,-   Pakkepris nå: 3.790,-

Dette er et premium bluetooth dobbeltsidig hodesett for alle som krever friheten med trådløs kommunikasjon, strålende lydkvalitet og eksepsjonell komfort. Som skapt for kontoret, mikrofonen med ultra noise-canceling støyreduksjon reduseres bakgrunnslyder som kollegaer, sus fra aircondition og annen støy. Sennheiser Room Experience gir en mer naturlig og behagelig lytteropplevelse for deg som bruker hodesett hele dag. Robust design og de nye store øreputene for kraftig lyd og ekstra komfort. Opptil 15 timers taletid og multitilkobling for å håndtere samtaler fra flere enheter samtidig. Til Mobil og PC/Skype/UC.

Også her velger hvilken Rollermouse – Pro3 eller Pro3 Plus – du ønsker ha med i pakken.

Pakke 3: Sennheiser MB 660MS + Contour Rollermouse

Bluetooth ActiveNoiseCanceling headset og Contour Rollermouse Pro3 / Pro3 Plus

Veil: 7.395,-    Vår førpris: 6.885,-   Pakkepris nå: 4.990,-

Senheiser MB 660 er det første trådløse UC-sertifiserte headset med adaptive ActiveNoiseCanceling. Her snakker vi hodesettet for den som ønsker øke produktiviteten ved å unngå avbrytelser og distraksjoner i støyende miljøer. Ypperlig både til åpne kontorlandskap og til reisebruk. Sennheiser Speak Focus-teknologi med 3 digitale mikrofoner og avansert mikrofonteknologi gjør denne best i klassen på stemmeklarhet, forbedret taleforståelse og fjerning av bakgrunnstøy. Ha videomøter eller telefonmøter der det passer deg – i bilen, på flyplassen eller i åpne landskap uten at lydene rundt deg forstyrrer hverken deg eller de du snakker med. Til Mobil og PC/Skype/UC.

Også her velger hvilken Rollermouse – Pro3 eller Pro3 Plus – du ønsker ha med i pakken.

MER INFO OM PRODUSENTENE:

RollerMouse er konstruert for å minimere unødvendige bevegelser ved bruk av datamaskin, den forebygger musearm og kan redusere smerter og ubehag hos brukeren. Den er utviklet for krevende oppgaver, man slipper å strekke seg etter musen og det blir mindre belastning for kroppen fra nakken til fingrene.

Den har justerbare funksjoner som for eksempel tilpasset klikkekraft og markørhastighet, velg mellom 10 forskjellige markørhastigheter fra 600-2400 ppt. Nyttige fuksjoner som å kopiere og lime inn med ett enkelt klikk har den også.

Kort sagt – større komfort og bedre kontroll.
Forskjellen på Pro3 og Pro3 Plus er at Pro 3 plus har ekstra lang håndleddstøtte – har man store hender og lange fingre eller rett og slett foretrekker å hvile større del av hånden på håndleddstøtta er Plus rett for deg. Ønsker man mindre håndleddstøtte er Pro3 rett for deg.

Sennheiser er et velkjent merke for de fleste som jobber med lyd.
Fra mikrofonene på de største konsertscenene i verden, lydsystemer i konferansesaler og til callsenter som i årevis har sverget til hodesett fra dem. Sennheiser står for kvalitet fra A til Å, både i form av god lydkvalitet, god byggkvalitet og god mikrofonkvalitet.

Et godt hodesett skal være bra for brukeren og bra for den i den andre enden. Støydempende mikrofoner i ypperste klasse og hodesett som er bekvemme å ha på, 2 års garanti og god batteritid – dette er hodesett for profesjonelle.

Vi har her valgt ut 3 forskjellige hodesett som dekker manges behov. Presence – den lille kjekke mobile for brukeren som også er ofte på farta. MB Pro 2 – det vanlige valget for kontorbrukeren som ønsker enkelhet, topp lyd og komfort. MB 660 – det store for brukeren som jobber i støyende omgivelser, på reise, i åpne landskap eller har behov for å stenge ute omverdenen. Alle settene er for bruk til mobil og med dongel til pc/skype/teams.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Juletilbudet varer til og med 31/12-18, og om du ikke rekker få tilsendt eller hente hos oss får du selvsagt tilbudsprisen sålenge du sender oss en bestilling i år. Vi tar forbehold om utsolgtsituasjon men vil i såfall ettersende.