iiglo Nimbo Mesh Router AC1200

3-pakning, 550m2 rekkevidde, appstyrt, gjestenettverk, foreldrekontroll

Før: 2.499,-   Nå: 1.990,- eks. mva.

iiglo Nimbo Mesh er den enkleste veien til stabil og kraftig WiFi-dekning overalt i hjemmet og det ideelle valget for hus med flere etasjer eller utfordrende planløsning. 

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk til hjemmet. Det gir deg en rask, sømløs og pålitelig internettoppkobling i hele hjemmet. Tykke vegger, mur eller etasjeskiller gir ofte tregt internett da signalene ikke klarer å trenge gjennom. Med et mesh nettverk er ikke dette lenger et problem – flere enheter/noder kobles sammen i et system for å gi deg en bedre WiFi-dekning enn det en enkelt trådløs ruter klarer å gi. Et mesh nettverk er skalerbart og kan om ønskelig utvides med inntil ti Nimbo enheter. Plasser enhetene strategisk rundt i huset og strøm HD-film i stuen, les oppskrifter på kjøkkenet eller spill online på gaming-rommet. Enkelt og problemfritt.

ANBEFALT TILBEHØR:

Nettverkskabel, 3 meter, grå

RJ45, UTP, 3 meter, Cat5 patchkabel

149,- eks. mva.

TP-link trådløst adapter

433Mbps ved 5Ghz + 150Mbps ved 2.4Ghz, 802.11ac/a/b/g/n

299,- eks. mva.

TP-Link Archer T6E

AC1300, PCI express nettverkskort

399,- eks. mva.

TP-LINK Gigabit Switch

Metallswitch, 5x Gigabit porter

299,- eks. mva.

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 4G 64GB

Sort, 10,5″ Super AMOLED, 13MP kamera, Android 8,0, MicroSD->400GB

Før: 6.490,-   Nå: 5.990,-

Galaxy Tab S4 er smakfullt designet i glass og metall. Den skarpe Super AMOLED-skjermen strekker seg nesten helt ut til nettbrettets ytterkant. Men bak ytret skjuler det seg mer. Galaxy Tab S4 blir et midtpunkt i hjemmet eller som et nyttig og mobilt verktøy til jobben.

Opptil 8 forskjellige brukerprofiler, slik at hele familien kan ha sitt eget innhold og holde styr på sine egne tjenester og apper. Det er veldig praktisk å kunne slippe å logge inn og ut av alle tjenestene hver gang nettbrettet deles innad i familien. For barna finnes Kids Mode med innhold som er trygt og gøy. Å låse opp er enkelt, med kode, iris- eller ansiktsgjenkjenning. Eller for felles bruk på kontoret – brettet er nydelig til å vise frem presentasjoner og video på. Med S-Pen (følger med) får dere kreative muligheter til å tegne og notere, men også smarte og effektive snarveier. Koble til et tastatur, så får dere et smart alternativ til datamaskinen.

Den skarpe Super AMOLED-skjermen med 16:10-format er skapt for film, presentasjoner og nettbruk. Og de 4 høyttalerne som er optimalisert av AKG, kombinert med Dolby Atmos-surroundlyd, gjør lydopplevelsen komplett.

ANBEFALT TILBEHØR:

Samsung Book Cover

Sort, til Samsung Galaxy Tab S4 10.5

552,- eks. mva.

Samsung Book Cover

lys grå, til Samsung Galaxy Tab S4 10.5

552,- eks. mva.

Samsung Book Cover Keyboard

Sort, til Samsung Galaxy Tab S4 10.5

1.112,- eks. mva.

Samsung ladedock

Sort. POGO dock til Samsung Galaxy Tab A 10.5, Galaxy Tab S4 10.5

392,- eks.mva.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Ukens tilbud varer til og med søndag i inneværende uke. Vi tar forbehold om at produktene kan bli utsolgt i kampanjeperioden.