Samsung 55″ Flipboard FLIP 55

3840×2160 UHD, FTIR Touch, Tizen, Wifi, NFC, USB, HDMI

Før: 19.192,-   Nå: 15.990,-

Samsung Flip er kanskje den tøffeste møteromsskjerm levert til nå. En super 55-tommers UHD-skjerm men også en innovativ digital flippover som bidrar til å drive mer produktivt og effektivt samarbeid uten problemer. Teamet ditt kan jobbe smartere, raskere og bedre, møter kan finne sted hvor som helst, når som helst, med det portable hjulbaserte stativet (selges separat) kan man gjøre ethvert rom om til et møterom. Ikke mist notatene fra møtet – flip kan sende ut møtenotatene til deltakerne etter møtets slutt. Nyskapende berøringskjermteknologi gir deg følelsen av å skrive på papir, ingen forsinkelse, ingen problem. Med Flip Synchronization kan du synkronisere mot dine personlige enheter for visning og kontroll i sanntid. Endringer gjort på Flip vil da automatisk overføres til din personlige enhet og vice versa.

Epson 3LCD Projektor EB-U05

1920×1200, 3400 Ansi, 15000:1, Speakers, VGA/2xHDMI

Før: 5.352,-   Nå: 4.352,-

Se film og presentasjoner i stil på en 300-tommers skjerm med denne full-HD projektoren. Brukervennlig modell som lar deg komme raskt igang og laget for enkel installering. 3LCD-teknologi og høy lysstyrke på 3400 lumen sikrer at møteromsinnhold, presentasjoner og film blir vist som det er ment å vises – med klare og skarpe bilder. Lampens levetid er inntil hele 6000 timer i normal mode, og inntil 10.000 timer i economic mode!

Lenovo Yoga L380 13.3″ Full HD Touch 20M7001GMX

Core i5-8250U, 8GB RAM, 512GB SSD, Windows 10 Pro

Før: 9.920,-   Nå: 8.390,-

Det fornuftige valget som gir deg en god kombinasjon av ytelse og mobilitet. Maskinen passer meg bra både i jobb og etter arbeidstid. Yoga hengslene gjør at L380 Yoga kan brukes som en tablet, en pc, i telt modus og i presentasjon modus. Touch skjermen gjør det mulig å skrive og tegne på skjermen, enten med fingrene eller med den medfølgende pennen. Lav vekt gjør at du kan ta denne med overalt, og de smale skjermkantene på L380 Yoga gjør at du får maksimal utnyttelse av pcens skjerm. Åttende generasjons i5 intel Core-prosessor, 8GB minne og 512GB SSD gjør dette til en kraftpakke!

ANBEFALT TILBEHØR

Samsung Flip Gulvstativ

Før: 7.192-    Nå: 5.990

Dette er det originale gulvstativet til Samsung Flip – for å enkelt kunne gjøre ditt digitale flipboard mobilt. Med pivot-support og notatbok-hylle/skuff. 90 graders rotasjon for å veksle mellom portrait- og landscape-mode, RJ-45-port, hdmi-inngang og Touch Out (usb).

iiglo Spray og Klut 250ml

Kr. 149,- eks.mva.

Rengjøringspray og mikrofiberklut for LCD, Plasma, Smartphone, Tablet og foto

iiglo 120” Manuelt lerret

Kr. 999,- eks.mva.

16:9, Gain 1:1, 266x149cm, hvitt kabinett

iiglo takfeste projektor P050W

Kr. 399,- eks.mva.

Universalt takfeste, maks 15 kg, hvit, 35 grader tilt, 180mm fra tak

iiglo HDMI Kabel HDMI – HDMI 10 m

Kr. 479,- eks.mva.

Aktiv, HDMI male – HDMI male, v2.0, enveis, HDR

Targus 15″ Corporate Traveller

Kr. 590,- eks.mva.

Slitesterk ryggsekk for laptop, med en utside i ballistisk nylon av militær kvalitet. SAFEPORT™ Air Protection-system for en enestående beskyttelse av bærbare maskiner med skjermer på opptil 15,6″. Elastiske skulderremmer, nettpanel på baksiden og formet gripehåndtak gjør sekken behagelig i bruk.

Lenovo ThinkPad USB-C Dock

Kr. 1559,- eks.mva.

2X USB3.0, 1x USB3.0 Charge, 2xUSB 2.0, USB-C, VGA, RJ-45,mic/headphone

Logitech Spotlight Presentation Slate

Kr. 1.052,- eks.mva.

usb, bluetooth, 30 meter rekkevidde, uthev – forstørr, avspill video, styr tiden. Møt Spotlight. En banebrytende presentasjonsfjernkontroll. Med Spotlight kan du enkelt navigere i lysbilder og arbeide med skjerminnhold fra opp til 30 meters avstand.* Den egendefinerbare tidtakeren sender vibrasjonsvarsler direkte til hånden – og det avanserte pekersystemet gjør det mulig å utheve og forstørre fokusområder i pikselperfekte detaljer.** *Kan variere basert på miljø- og dataforhold. **Aktivert via Logitechs presentasjonsapp.

Alle priser er eks. MVA. Eventuell frakt tilkommer. Ukens tilbud varer til og med søndag i inneværende uke. Vi tar forbehold om at produktene kan bli utsolgt i kampanjeperioden.