Samsungs nye toppmodell Galaxy S9 er nettopp lansert. Forhåndsbestill i dag, for tidligst mulig levering!
Galaxy S9 har en skjermstørrelse på 5,8″ og storebror S9+ har en skjermstørresle på 6,2″.

Pris fra kr 7032,- eks mva uten binding

Kamerateknologien i den nye modellen i Samsung Galaxy serien er revolusjonerende. Det har fått en variabel blender som justerer lyset på samme måte som menneskeøyet. Dette gir deg mulighet for å få gode bilder i alle lysforhold, selv i mørket. Super Slow-Mo gir deg mulighet til å lage sekvenser av saktefilm, med hele 960 bilder i sekundet. Du kan også bruke kameraet til å laget morsomme emojis fra bilder av deg selv.

Telefonen har et enda stiligere design en sin forgjenger, med Infinity Display som går helt ut til kantene. Velg mellom Midnight Black, Coral Blue eller Lilac Purple. IP68 sertifiseringen gjør telefonen vann og støvtett, slik at du kan bruke den over alt i all slags vær.

Samsung har forbedret lydopplevelsen på mobilen, både høyttalerne og det medfølgende ørepluggene er kalibrert av AKG, for å gi den beste opplevelsen. Sterohøyttalere med Dolby Atmos surround teknologi gjør at du fint kan bruke telefonens høyttalere til å spille av musikk.

Priser: S9 kr 7032,- (8790,- inkl mva)     S9+ kr 7832,- (9790,- inkl mva)

Mulighet for subsidierte priser ved operatørbinding.

Bestill nå!