OfficeLink AS leverer betalingsløsninger og kortterminaler fra ledende leverandører. Vi tilbyr Frontline Systems som et av markedets mest brukervennlige kassasystem.

Vi legger vekt på skreddersøm, og vi har dedikerte systemutviklere internt for å kunne utvikle fremtidsrettede løsninger til våre kunder.

Nettbutikk

Frontline kassasystem


Frontline Systems har en av markedet mest brukervennlige kassasystem. Systemet brukes av mange kunder i forskjellige bransjer fra små bedrifter til offentlige etater. Vi har lang erfaring som leverandør i bransjen.

Kortterminaler

Våre produkter omfatter mobile og stasjonære betalingsterminaler som kommuniserer via GPRS, WLAN og bredbånd eller bluethooth. Betalingsterminalene kan være frittstående eller integreres med kassasystem. Alle våre nye bankterminaler støtter de gjeldene sikkerhetskrav. Flere av de nye betalingsterminalene støtter også kontaktløs betaling.

Systemutvikling

Vi løser utfordringer i arbeidsdagen ved å automatisere og digitalisere manuelle prosesser. Vi bidrar med dette å effektivisere daglig drift. Blant annet ved å utvikle skreddersydde løsninger, etter bedriftens ønsker og behov.

Oppegaranti

Oppegaranti er en servicetjeneste OfficeLink tilbyr sine kunder, og gir deg som kunde en prioritet respons på levering av erstatningsterminal om dere skulle oppleve feil på den dere har. Erstatningsterminalen sendes ekspress over natt, og vil være til låns så lenge deres terminal er til service.

Ved feil på deres terminal ber vi dere ta kontakt på vårt servicenummer: 4000 8989, du vil da få support fra en tekniker, og ved behov sender vi dere en erstatningsterminal, og terminal med feil sendes til oss.

OfficeLink står da for programmering av erstatningsterminal, porto, og innsending av deres terminal til service, og vi returnerer terminalen når den er reparert. Kostnader ved tjenesten innebefatter kvartalsvis fakturering av tjenesten, lån av erstatningsterminal, samt porto.

Eventuelle kostnader ved reparasjon av deres terminal vil faktureres. Den videre rutinen for servicehåndteringen vil bli beskrevet i et vedlegg som følger utlånsterminalen.